Sposób przygotowania

Kapustę pekińską należy dokładnie umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić. Rzodkiewki należy dokładnie umyć i pokroić w plasterki. Marchew należy obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórka należy dokładnie umyć i pokroić w plasterki. Wszystkie pokrojone warzywa należy wrzucić do misy, doprawić do smaku przyprawą uniwersalną, solą, pieprzem, polać olejem słonecznikowym i dokładnie wymieszać. Po wyłożeniu surówki na talerzyk posypać wcześniej umytym i posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm pyszna...;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !