Sposób przygotowania

Budyń rozrobić w zimnej szklance mleka. Drugą szklankę mleka zagotować w rondlu z cukrem, a następnie dodać rozrobiony budyń i gotować mieszając, aż do uzyskani jednolitej konsystencji. Budyń po wystudzeniu nałożyć na upieczony uprzednio biszkopcie (przepisy na biszkopty dostępne są w mojej księdze). Na budyniu ułożyć mandarynki odsączone z zalewy, po czym zalać galaretką. Ciasto wstawić do lodówki, aby stężała galaretka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny deser
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bombowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciasta z owocami i galaretką zawsze pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    proste a jakie pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne lekkie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    rewelacyjne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !