Sposób przygotowania

Porzeczki obieramy z gałązek i pukamy. Do garnka wlewamy 1/2 szklanki wody i 3 łyżeczki cukru, gotujemy. Do tego wrzucamy porzeczki i gotujemy ok. 5 min. ostudzić. Ser ucieramy z pozostałym cukrem i cynamonem. Śmietanę ubijamy z 1 łyżką cukru i cukrem waniliowym. Do pucharków dajemy masę porzeczkową, masę serową a na końcu bitą śmietanę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ,super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe z tym serem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiego deserku nie robiłam,podoba mi się Twój pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !