Sposób przygotowania

Plastry karkówki rozbić, przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. W środek włożyć po kawałku ogórka, cebulki i boczku. Zwinąć i spiąć wykałaczką lub związać nicią. Smażyć na odrobinie smalcu i margaryny. Gdy się przypieką podlać wodą i przykryć pokrywką. Dusić do miękkości. Na koniec zaciągnąć sos.
Ilość według uznania oraz na ile osób chcecie przygotować zraziki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    lubie to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    dzi? si? zabieram za zrazy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    super obiad,pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrazy bardzo lubię..
  • 2
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Śliczne zraziki, muszą być przepyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !