Sposób przygotowania

Fasolę zamaczamy na noc w garnku , następnego dnia gotujemy ją w tej samej wodzie , wrzucamy kostki i gotujemy , w tym czasie kroimy w kostkę mięso i wrzucamy do miseczki a do drugiej miseczki wrzucamy pokrojoną kiełbasę w kostkę , do miseczki z mięsem sypiemy przyprawę uniwersalną , do gyrosa , pieprz ziołowy i przyprawę do gulaszu oraz zioła prowansalskie , mieszamy i wkładamy do lodówki, a do drugiej miseczki z kiełbasa sypiemy tylko przyprawę do grilla , mieszamy . Smażymy najpierw kiełbasę na 2 łyżkach tłuszczu , po usmażeniu dodajemy kiełbasę do gotującej się fasolki tylko bez tłuszczu a na tym tłuszczu po kiełbasie smażymy mięso , po usmażeniu dodajemy do fasolki .Gotujemy godzinę , po tym czasie zabarwiamy koncentratem i robimy zasmażkę z tłuszczu i maki , dodajemy do fasolki. A potem już możemy czekać na wzdęcia.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam , ale wzdęcia gwarantowane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Lubię taką ale bez kiełbasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Lubię taką ale bez kiełbasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Lubię taką ale bez kiełbasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Lubię taką ale bez kiełbasy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    napewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !