Składniki:
pieczarki | 20 dag |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
mięso mielone | 20 dag |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 sztuka |
śmietana 12% | 100 ml |
woda | 2 l |
jajko | 1 sztuka |
bulion | 1 kostka |
pieczarki | 20 dag |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
mięso mielone | 20 dag |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 1 sztuka |
śmietana 12% | 100 ml |
woda | 2 l |
jajko | 1 sztuka |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: