Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Udka przekroić, umyć, a następnie wysuszyć. Przyprawy zmieszać w oddzielnym naczyniu i natrzeć kawałki kurczaka i zostawić na 24h w lodówce.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jejku, aż chciałoby się zjeść :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    narobiłaś smaka mojemu mężowi ...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    oj lubisz ty kartofelki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pieknie rumiane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    tradycyjny kurczak niby taki prosty a jaki smaczny, prawda
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    chyba każdy je lubi :))
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    tradycyjne jedzonko ale jakie smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ apetyczne udko..... mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie jedzonko:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dzis u mnie zagoszczą .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !