Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki do zupy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
cebula 1 sztuka
olej 1 łyżka
bułka czerstwa 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sól
pieprz
Gałka muszkatołowa mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki do zupy

Cebulę siekamy i szklimy na oleju, dodajemy namoczoną i wyciśniętą w wodzie bułkę. Dodajemy pozostałe składniki i z powstałej masy formujemy malutkie pulpeciki. Gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak