Sposób przygotowania

Połowę umytej włoszczyzny pokroić zrumienić na patelni, z reszty włoszczyzny i grzybów nastawić wywar, dodać zrumienione warzywa, ugotować , gdy wszystko bedzie miekkie odcedzić , doprawić do smaku i dodać masło oraz koperek

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !