Sposób przygotowania

Kości umyć zalać zimną wodą ok 6 szklanek, zagotować , włoszczyznę umyć obrać opłukać , dodać do wywaru, pod koniec gotowania dodać przyprawy ziołowe, gdy warzywa i mieso bedą gotowe odcedzić je, warzywa pokroić włorzyć do zupy , mięso rozdrobić równierz włożyć do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przydatny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !