Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem pudrem oraz cukrem waniliowym. Dodać mąkę ziemniaczaną, a następnie pszenną. Dobrze zagnieść ciasto. Uformować kilka ruloników, obsypać cukrem. Przykryć folią spożywczą i na ilka godzin włożyć do lodówki (najlepiej na całą noc). Następnie pokroić na małe romby i ułożyć na blasze. Piec ok. 25 min w temp. 190st. Ostudzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Wyglądają baardzo apetycznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetna nazwa i świetne ciasteczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentują się fantastycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !