Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jajko gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i kroimy na ćwiartki. Filety śledziowe kroimy wzdłuż na pół. Koperek siekamy.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj podoba mi się :) widzę , że dziś u Pani śledziowo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Tyle fajnych ?ledziowych propozycji!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pomysłowe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajnie podana.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !