Sposób przygotowania

Mąkę,cukier,cukier waniliowy,sól wysypujemy na stolnicę,dodajemy masło i wszystkie składniki siekamy nożem. Dodajemy dwa żółtka i zagniatamy ciasto,zawijamy w folię spożywczą i odkładamy do zimnego miejsca na około godzinę. Po tym czasie zwijamy małe rogaliki,które pieczemy w piekarniku w 200stopniach przez około 10minut. Upieczone rogaliki kiedy lekko ostygną posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    wyśmienite:o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    wyśmienite:o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !