Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy do białości z cukrem pudrem , dodajemy cukier waniliowy , mleko i mąkę z proszkiem do pieczenia . Do masy dajemy roztopione masło oraz piane z ubitych białek . Jabłka kroimy na paski , obsypujemy cukrem , mąka i wrzucamy je do ciasta . Blachę wysmarowujemy masłem z wysypana bułka tartą , wkładamy w nią ciasto . Pieczemy nie cała godzinę .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    lubię szarlotki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też taką piekę.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię szarlotkę
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !