Sposób przygotowania

Cebulę drobno kroimy tak jak i ogórka tez kroimy ale nie az tak drobno , na małe plasterki , koperek posiekac , mięso zmielic i wymieszac z cebulą , jajkiem sola , pieprzem , bułka tarta i tymiankiem . Formujemy pulpeciki , smazymy je na oleju a później je wyjmujemy . Na patelnie dajemy śmietankę i 4 łyżeczki wody , dodajemy ogórka > Gotujemy az sos stanie się nam gęsty i dodajemy koperku > Pulpeciki możemy wyłozyc na talerzyki i możemy je podlac sosem .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !