Sposób przygotowania

Kapuste pekińską drobno szatkujemy. Sparzonego pora (białą część) kroimy w cienkie półplasterki. Ostrugane i umyte marchewki ucieramy na grubych oczkach. papryke należy umyć, wydrążyć z niej środek a następnie nożek pokroić na cienkie i niezbyt długie paseczki. Nieduży peczek szczypiorku siekamy i dodajemy do pozostałych warzyw. Wszystko mieszamy ze śmietana i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo lubię takie sałatki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kolorowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam z pekinki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajna suroweczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !