Sposób przygotowania

Na oliwie przysmażamy mięso. Dodajemy pieprz cayenne oraz zwykły. Dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę, papryczkę, a na koniec smażenia przeciśnięty czosnek. Zalewamy bulionem. Dodajemy puszkę pomidorów. Smakujemy i przyprawiamy do smaku. Na ostatnie 3 min dodajemy fasolę (tylko żeby się podgrzała, a nie rozpadła).

Podajemy z ryżem, lub w tortilli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Aż wstyd się przyznać ale nigdy jeszcze tego nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Smaczna potrawa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    bardzo dawno nie robiłam :) Smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monciasz

    Już zapomniałam o tym przepisie, pychota:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !