Sposób przygotowania

Kiełbaski przekroić wzdłuż na pół , odstawić , czosnek obieramy drobno siekamy i mieszamy z musztardą grillową , przecierem pomidorowym oraz przyprawą klasyczną do grilla i posmarować przygotowaną mieszanką połówki kiełbasek . Plasterki szynki sera poprzekrawać na pół każdy kawałek kiełbaski najpierw dokładnie owinąć serem i szynką a potem poskładać je po dwa , a następnie plasterkiem wędzonki , każda porcję spiąć wykałaczką na koniec posmarować wszystkie kiełbaski mieszanką i ułożyć na rozgrzanym grillu i opiekać z każdej strony po 4 minuty od czasu do czasu smarujemy je mieszanką , kiełbaski zdejmujemy z rusztu , kiedy wędzonka się zarumieni, a ser zacznie się topić .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !