Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Umytą karkówkę nakłuć na wierzchniej stronie na głębokość około 5 cm. W każde zagłębienie włożyć obrany ząbek czosnku. Następnie karkówkę natrzeć przyprawami i odstawić do lodówki na przynajmniej 12 godzin. Następnie karkówkę umieścić w rękawie foliowym, do środka dodać liść laurowy. Karkówkę piec w temp. 190 C przez 100 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    aromatyczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    lubię tak przygotowane mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ladne miesiwo
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super, jest czosnek więc to coś dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    jak apetycznie wygląda, zjadłabym takie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubię takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !