Sposób przygotowania

W żaroodpornym naczyniu podgrzać oliwę i ocet, dodać posiekaną cebulę, przyprawy, poddusić chwilę i włożyć ptaka. Dusić na maksymalnie zmniejszonym gazie. Gdy mięso będzie miękkie, a cebula będzie złocista podawać z ziemniakami i smażonymi borówkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ekskluzywnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie i ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    co za rarytas!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Mało kiedy człowiek to je.
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    trzeba będzie upolować taką kuropatwę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !