Sposób przygotowania

Bułkę czerstwą moczymy i odciśniętą mieszamy z mięsem, jajkiem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy pulpety i układamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Pomidory z puszki rozdrabiamy widelcem i dodajemy koncentrat, 200 ml. wody, śmietanę, przeciśnięty przez praskę czosnek, bazylię i paprykę, dobrze mieszamy. Sosem zalewamy pulpety i na każdym układamy pokrojony w paski ser. Zapiekamy w 200 st C 20-25 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    moje jedzonko:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię podobne- są pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smacze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !