Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z mlekiem, połową szklanki wody oraz 2 jajkami. Dodać szczyptę soli, wymieszać. Na rozgrzanym oleju usmażyć naleśniki. Szpinak włożyć do wrzątku, gotować 3 minut, osączyć. Posiekać. Posiekane dymki zeszklić na oleju. Wymieszać ze szpinakiem i ostatnim jajem oraz startym serem. Doprawić do smaku. Naleśniki przełożyć farszem, piec przez pół godziny w temp. 175 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajne naleśniki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !