Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo , wyciągamy z nich żółtka i ucieramy , gdy je ucieramy pomalutku dodajemy do nich musztardę , olej , ocet i cukier , przez 30 min ucieramy nie dłużej . Możemy je podawać do wędlin .

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    robię podobnie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajny,nie ma jak domowy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    takiego jeszcze nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbowac
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !