Sposób przygotowania

Plastry karkówki należy oprószyć solą, pieprzem, przyprawą uniwersalną, można też przyprawą do mięsa, następnie obtoczyć w mącę i obsmażyć z obu stron na smalcu lub oleju. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, na mięso położyć polówki pieczarek (najlepiej jak najmniejszej wielkości), posypać pieprzem i polać przyprawą w płynie i zalać octem balsamicznym wymieszanym z koncentratem pomidorowym. Piec w piekarniku około 45 minut. Smacznego!:)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    niebo w gębie
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super, w najbliższym czasie wypróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubi? dodatek octu balsamicznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !