Sposób przygotowania

Na patelnie dajemy rozgrzany tłuszcz i kładziemy na nie mięso , obsmażamy z jednej i drugiej strony a później dajemy do garnka > Cebulę drobno kroimy i dajemy na pozostały tłuszcz , smażymy zeby uzyskac lekko złoty kolor i dodajemy do mięsa > Wlewamy wodę do garnka i dodajemy kapustę przyprawiamy pieprzem i solą i gotujemy tak z 2 godz . Ziemniaki obieramy w kostkę gotujemy 20 min i podajemy zupę z mięskiem

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię
  • 5
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię takie;)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !