Sposób przygotowania

Wycinamy głąb kapusty , szatkujemy , solimy i odstawiamy na boczek , żeby zmiękła . Między czasie obieramy cebulę , posiekamy ją i sparzamy na sicie . Musztardę mieszamy ze śmietana , dodajemy do smaku sól i pieprz . Mieszamy kapustę z cebulą i z sosem śmietankowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    też taką robię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zapowiada się apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !