Sposób przygotowania

Sandacza należy sprawić, następnie odfiletować i ponacinać w poprzek. Oprószyć solą i pieprzem, obłożyć cebulą, skropić sokiem z cytryny i dostawić na godzinę do lodówki. Marchewkę należy pokroić w cienkie plastry, brokuły na różyczki, selera w talarki. Filety należy ułożyć na folii aluminiowej, obłożyć warzywami, ma wierzchu ułożyć masło. Folię należy zawinąć, rybę upiec w nagrzanym do 200 stopni piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    Sandacza to ja chyba nigdy jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !