Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ze składników na ciasto zagnieść ciasto, owinąć w folię i włożyć na pół godz do zamrażalnika.
Okrągłą formę do pieczenia (ja miałam z niskimi falowanymi brzegami o średnicy 27cm) natłuścić i wysypać mąką. 2/3 ciasta wyłożyć dno i boki formy. Posmarować dżemem i posypać pokruszonymi herbatnikami.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    to ciasto mi przypomina mój pobyt we Włoszech.. pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Czekoladko, łakomczuszku , całe ciasto masz już w brzuszku i na fotkę brakowało , pewnie wszystkim smakowało.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przepięknie wygląda
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne, uwielbiam gruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    sezon na gruszki już jest więc warto wypróbować Twój przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !