Składniki:
mąka | 250 g |
drożdże | 20 g |
masło | 40 g |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl. |
skórka z cytryny | do smaku |
cukier | 20 g |
sól | do smaku |
cukier puder | 30 g |
rodzynki | 20 g |
cukier puder | 50 g |
migdały | 20 g |
masło | 40 g |
twaróg | 200 (tłusty) |
mąka | 250 g |
drożdże | 20 g |
masło | 40 g |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl. |
skórka z cytryny | do smaku |
cukier | 20 g |
sól | do smaku |
cukier puder | 30 g |
rodzynki | 20 g |
cukier puder | 50 g |
migdały | 20 g |
masło | 40 g |
twaróg | 200 (tłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: