Sposób przygotowania

Mięso mielone mieszamy z jajkiem,pokrojoną w kostkę połową cebuli,bułką tartą.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem,dokładnie mieszamy i formujemy małe pulpeciki.Smażymy pulpety na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Świeżego ogórka obieramy ze skórki i kroimy w kostkę,ogórka kiszonego kroimy w kostkę(można go również obrać ze skórki).Paprykę dokładnie myjemy,wyjmujemy trzepnie i kroimy w kostkę.Czosnek obieramy i wyciskamy przez praskę.Wszystkie pokrojone warzywa mieszamy z pulpecikami i oliwą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Smacznego;]

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ojejku, pierwszy raz taką widzę
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !