Sposób przygotowania

Krewetki wyjmijmy sobie już wcześniej , a jak zapomnimy to włóżmy pod bieżącą wodę , potem trzeba je osuszyć , plastry boczku kolejno ściśle zrolować i włożyć w rogalikowate wgłębienie przy każdej krewetce , tak wypełnione krewetki nadziać po jednej , dwie lub 4 na szpadki , polać sokiem z cytryny , oprószyć pieprzem , solą i piec 3 minuty z każdej strony i możemy podawać z keczupem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !