Sposób przygotowania

Cebule należy posiekać w piórka i zeszklić na oliwie. Całość zalać bulionem i gotować przez około 20minut. następnie do zupy wrzucić jeden mały serek śmietankowy. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą w płynie. Podawać posypane natką pietruszki z grzankami lub groszkiem ptysiowym. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    sos cebulowy często robię więc zupkę też spróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !