Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek. Z białek i pudru ubić pianę, dodać żółtka, mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać. Podzielić na 3 części. Upiec 3 biszkopty (każdy piec przez 15 minut w temp. 180 stopni). Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej, wymieszać z serkiem. Śmietanę ubić z fiksami i 2 łyżkami pudru, wymieszać z masą serową, przełożyć biszkopty. Udekorować polewą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha, palce lizać.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !