Sposób przygotowania

Ziemniaki należy obrać, umyć i ugotować. Następnie zemleć je, dodać do nich jajka, mąkę i zioła, doprawić solą i pieprzem. Z ciasta należy formować wałek i ciąć z niego skośnie kopytka. Kopytka ugotować. Następnie posypać bułką tartą i podsmażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    super połączenie, dla mnie w sam raz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    chętnie wypróbuję przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !