Sposób przygotowania

Kostki rosołowe wymieszaj z 1,5 litra wody, zagotuj. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, starte na tarce marchew i seler, liście laurowe i ziele angielskie. Gotuj przez 15 minut na wolnym ogniu. Pokrojone grzyby wrzuć do wrzątku, gotuj przez 3 minut. Masełko rozpuść, podsmaż na nim grzyby i posiekaną cebulę. Przełóż do zupy, gotuj jeszcze 10 minut. Na koniec dopraw kucharkiem i pieprzem. Posyp posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moja ulubiona zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wspaniała zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię zupkę z leśnymi grzybami:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !