Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić, zmielić. Dodać obie mąki, mleko i jajka. Zagnieść ciasto. Parówki pokroić na niewielkie kawałki. Każdy kawałek oblepić ciastem ziemniaczanym. Gotować we wrzątku 10 minut od wypłynięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna niespodzianka:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich kopytek jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !