Sposób przygotowania

Żółtka, cukier ubić na parze i wystudzić. Masło utrzeć powoli dodawać wystudzone jaja ubite na parze. Następnie dodawać serki homogenizowane, mleko w proszku, na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w pół szklanki wody. Zaparzyć cappucino i maczać w nim biszkopty.Biszkopt(ciasto) przekroić na pół. Następnie kładziemy pierwszą połowę biszkoptu, nakładamy na niego masę, następnie znowu biszkopt, masę kładziemy biszkopty(ciastka) i na wierzchu polewamy gotową polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna sprawa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    cieszę się że przepis przypadł wam do gustu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !