Sposób przygotowania

Pieczarki i cebule obrać, pokroić w kostkę a nastepnie podsmażyć. Odstawić do wystygnięcia. Filet z kurczaka pokroić w drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać i odstawić na 3 godz. do lodówki. Na gorący tłuszcz kłaść łyżką kotleciki i smażyć z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne, mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super pomysł:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !