Sposób przygotowania

Pierś ubić na kotleta, oprószyć przyprawami, panierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu na kotleta nałożyć plaster ananasa, w dziurkę ananasa nałożyć żurawinę, przykryć żółtym serem, posypać natką pietruszki i zapiec w piekarniku. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienity! uwielbiam takie połączenia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    o o o o o pomysl na obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !