Składniki:
mięso wołowe bez kości | 1,5-2 kg |
czosnek | 5 ząbków |
sok z cytryny | 1 łyżka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
ziarna jałowca | 5-6 szt |
angielskie ziele | 7-7 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
mięso wołowe bez kości | 1,5-2 kg |
czosnek | 5 ząbków |
sok z cytryny | 1 łyżka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
ziarna jałowca | 5-6 szt |
angielskie ziele | 7-7 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: