Sposób przygotowania

Namoczoną całą noc w osolonej wodzie cieciorkę płuczemy na durszlaku, a później ponownie zalewamy wodą i gotujemy do miękkości z kostkami rosołowymi- pod sam koniec dodajemy pokrojone ziemniaki- miksujemy.
Cebulę podsmażamy z czosnkiem- dodajemy do zupy.
Przyprawiamy.
Zupę podajemy z podsmażonym boczkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    NIach niach niach - prawdziwie zimowa uczta !
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawa ta zupa :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna zimowa zupka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł na zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !