Sposób przygotowania

Szpinak umyć- sparzyć, posiekać i podsmazyc na masle z czosnkiem i Kucharkiem
Filety rozciac tak by powstala kieszonka- dobrze przyprawic.
Napełnic sakwy szpinakiem- dobrze przycisnac mieso i wlozyc do wymarowanego naczynia zaroodporneoo.
Piec okolo 45-55 minut w temp 220 stopni

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    palce lizać ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    moze być dobre warto sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !