Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso oczyszczamy i przekładamy do garnka. Dodajemy przyprawy( pieprz ziarnisty, liść laurowy) i zalewamy wodą. Gotujemy przez około 2 godziny. Następnie dodajemy wcześniej oczyszczone warzywa i dalej gotujemy. Po około 30- 40 minutach wywar przecedzamy. Mięso oddzielamy od kości.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    uwielbiam galaretke
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    bardzo dawno
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna, aż muszę zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !