Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w dość drobną kostkę po czym przesmażamy ja na niewielkiej ilości oleju z dodatkiem soli. Szynkę ucieramy na grubych oczkach i kiedy cebulką się zrumieni dodajemy do niej szynke i przesmażamy jeszcze 5 minut. Doprawiamy solą i pieprzem, kiedy przestygnie wbijamy jajko i mieszamy. Farsz układamy na połowie naleśnika, następnie składamy go 2 razy na pół w trójkąt. 2 jajka roztrzepujemy, maczamy w nich kroikety i obtaczamy w bułce tartej - smażymy na rumiany kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !