Sposób przygotowania

Filety moczymy,później skropić sokiem z cytryny i posypujemy cukrem. Pozostawiamy na około 2 godziny. Paprykę kroimy w małe paseczki. Fasole odsączamy i przepłukujemy zimną wodą. Ser trzemy na tarce o grubych oczkach. Łączymy wszystkie składniki z Majonezem i możemy doprawić do smaku :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !