Sposób przygotowania

Buraki kroimy w dość dużą kostkę. Wrzucamy do gotującego się wywaru warzywnego i gotujemy około 20 minut. Następnie wyjmujemy miękkie kostki buraka i wlewamy koncentrat barszczu. Wrzucamy pokrojony i roztarty czosnek oraz majeranek. Zagotowujemy i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !