Sposób przygotowania

Filety śledziowe odsączamy z zalewy i bardzo drobno siekamy. Jabłko kroimy na 5 części – plasterków. Dwa środkowe plasterki odkładamy na bok. Ze środkowego plasterka, który zostawiliśmy wydrążamy gniazdo nasienne. Następnie naprzemiennie układamy jabłko i warstwę śledzia. Dla ładniejszego efektu z listków bazylii robimy listki naszego jabłka. Całość dekorujemy świeżym koperkiem. Na drugim zdjęciu zaprezentowałam inną możliwość podania – przy wykorzystaniu 2 plastrów jabłka, które odrzuciliśmy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Łał! :) Fajny pomysł na śledzika
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    przepięknie wykonana potrawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    wygląda imponująco!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ładnie podane:)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo ładnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastyczny pomysł podania potrawy:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie podany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ślicznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    podanie jest fantastyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    podany niesamowicie :) Gratuluję pomysłowości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pomysłowe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale fajnie podane, świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !