Sposób przygotowania

Białka ubić na pianę. Żółtka utrzeć z połową cukru, dodać pianę z białek oraz resztę cukru. Dodać mąkę i kakao. Wymieszać. Blachę wyłożyć pergaminem, wyłożyć ciasto. Piec ok. 20 min. w temp. 180 stopni. Śmietanę ubić z cukrem. Ciasto ostudzić i posmarować nutellą oraz bitą śmietaną. Zwinąć. Owinąć folią aluminiową i odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z t? nutell? to fajny pomys?
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    poproszę kawałeczek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi być przepyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna rolada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !