Składniki:
ziemniaki | 500 g |
smalec | 50 g |
mąka | 1,5 łyżki |
cebula | 1 łyżka |
seler | 1 łyżeczka |
śmietana | 3/4 szkl. |
wywar z kości | 2 litry |
papryka | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
ziemniaki | 500 g |
smalec | 50 g |
mąka | 1,5 łyżki |
cebula | 1 łyżka |
seler | 1 łyżeczka |
śmietana | 3/4 szkl. |
wywar z kości | 2 litry |
papryka | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: