Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę drobno szatkujemy. Fasolkę oraz kukurydze odcedzamy z zalewy. ogórki wraz ze skórką kroimy w kostkę. Mięso pokrojone w grubsze kawalki smażymy na niewielkiej ilości oleju z dodatkiem przyprawy gyros.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo taką lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczna
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ja również przepadam za takimi sałatkami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !